Avís Legal / Política de Privacitat

AVISO LEGAL

Identificació y Titularitat

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, el titular exposa les seves dades identificatives.

  • TITULAR: PAMOLE LOGÍSTICA, s.l.
  • Registre mercantil: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 43298, foli 32, fulla 423639
  • NIF: B65846800
  • Domicili: c/ Compositor Schunbert s/n Pol. Ind. Can Jardí 08191 Rubí (Barcelona)
  • Correo electrónic: info@pamole.com
  • Lloc Web: pamole.com

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La present Política de Privacitat estableix els termes en què PAMOLE LOGÍSTICA, S.L. usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d'utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d'informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d'acord amb els termes d'aquest document. No obstant això aquesta Política de Privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar que està d'acord amb aquests canvis.

Informació que es recull

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, & nbsp; informació de contacte com & nbsp; la seva adreça de correu electrònica i informació demogràfica. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

Us de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d'usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. & Nbsp; És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l'adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

PAMOLE LOGÍSTICA, s.l. està altament compromès per complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Enllaços a Tercers

Aquest lloc web podria contenir enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Una vegada que vostè faci clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre al lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o Privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de Privacitat per la qual cosa és recomanable que els consulti per confirmar que vostè està d'acord amb aquestes.

Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l'ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. & Nbsp; Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d'alta d'usuari, pot canviar la selecció l'opció de rebre informació per correu electrònic. & Nbsp; En cas que hagi marcat l'opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

La finalitat d'aquest tractament és la de portar la gestió i control dels contactes incloent els del correu electrònic i l'agenda i atendre la seva petició. Aquesta companyia no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial. En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercir els drets d'accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que s'enviin al Carrer del compositor Schubert s / n, 08191 Rubí (BARCELONA), o bé, enviar un correu electrònic a: info@pamole.com assumpte,Donar-se de baixa de la llista de correu

PAMOLE LOGÍSTICA, s.l. Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.